За нас

Фирма ,,ОВО-БУЛ’’ ЕООД е най-големият производител на течни пастьоризирани яйчни продукти в страната
Предприятието е построено през 1997 г. върху площ от 2000 кв.м в град Искър, област Плевен. ,,ОВО-БУЛ’’ ЕООД предлага на своите клиенти
висококачествени яйчни продукти използвани в сладкарската промишленост, кейтъринг, ресторантьорство, производството на макарони, салати, майонези, както и в много други сфери на хранителната индустрия.
Продуктът е създаден от пресни яйца, като осигурява удобство при използване, както и 100% защита от салмонела,
птичи грип и други заразни болести, характерни за яйцата.

    Течните пастьоризирани яйчни продукти се предлагат в опаковки тип ,,bag in box” от 2 кг, 5 кг, 10 кг, 20 кг и 1000кг. Асептичното пълнене в защитна атмосфера, както и използването на ирадирана полиетиленова опаковка гарантират дълготрайност и безопасност на яйчните продукти.
200 Европейски утвърдена марка

Използвайки съвременни машини и оборудване на високо технологично равнище, ,,ОВО-БУЛ’’ЕООД създава продукти с гарантирано качество, които благодарение на развитата дистрибуторска мрежа могат да бъдат доставени до всяка точка на страната. „ОВО-БУЛ” ЕООД работи успешно със своите партньори от Румъния, Гърция, Македония, Хърватска и Молдова, реализирайки значителни количества от продукцията си на територията на тези страни.

200 Екологичен продукт

С ангажимент към опазване на околната среда с построяването на предприятието е изградена пречиствателна станция за отпадни води. От началото на 2011 г работи и инсталация за сушене на яйчни черупки превръщайки, отпадъка от производството във фуражна суровина.

,,ОВО-БУЛ’’ЕООД притежава сертификат по системата НАССР, като гаранция за стриктно спазване на всички изисквания и европейски регламенти при производство на своите продукти